Pensionstalling

Ben je op zoek naar een plek waar jouw paard echt paard kan zijn?
Dan ben je bij Zarica Horses aan het juiste adres.

Zowel onze eigen paarden als de pensionpaarden leven samen in 1 kudde. Ze worden gehouden op een paddockparadise van 1,5 hectare.Hier beschikken ze over een 4meter brede track van ruim 500meter doorheen het perceel. Onderdeel van de track zijn meerdere stukken graasweides, drinkplaats, schuilplekken, eetplaatsen, rolplekjes, enz. Het paddockparadisesysteem stimuleert beweging en zorgt mee voor een gezond en fit paard. De diverse ondergronden dragen bij aan een natuurlijke hoefslijtage.
Naast de paddockparadise bestaat de accomodatie verder uit een buitenpiste van 20 op 40m, overdekte piste van 15op12m voor grondwerk of longeren, ruime zadelkamer (waar je kan beschikken over een afsluitbare locker), workshopruimte/cafetaria. Daarnaast zijn er ook 2 ruime stallen. Deze kunnen bv gebruikt worden in geval van ziekte of blessure of wanneer een paard om een andere reden tijdelijk op stal moet worden gehouden.
Pensionpaarden worden mee geïntegreerd in de bestaande kudde (momenteel 5 paarden, maximum 10paarden). Een zekere mate van sociaal wenselijk gedrag naar mens en dier is dan ook vereist.
Zarica Horses beschikt over een eigen natuurlijk bekapper waar u gebruik van kan maken, uiteraard staat het u vrij zelf in het onderhoud van de hoeven van uw paard te voorzien. Hoefijzers zijn echter ten alle tijde verboden.
Zarica horses beschikt ook over eigen professionele lesgevers. U kan bij hen terecht voor rijles, grondwerkles, rechtrichten, coaching, natuurtherapeutische consulten enz.

Prijs: 300€ / maand
Hiervoor krijgt uw paard een plek in de paddockparadise, onbeperkt hooi, dagelijkse verzorging, verminderd tarief op lessen...
De paddockparadise wordt dagelijks volledig door ons uitgemest en onderhouden.

Exclusief: natuurlijk bekapper, dierenarts, mestonderzoek en eventueel ontworming,...

Plaats: Bellegemstraat 16, 9770 Kruishoutem