Bij Zarica Horses geloven we sterk in het belang van positieve bekrachtiging en keuzevrijheid bij het werken met onze paarden. We streven er voortdurend naar om een veilige en positieve omgeving te bieden voor onze paarden, zodat ze zich op hun gemak voelen en hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen.

Onze paarden worden niet gedwongen om bepaalde taken uit te voeren of om te gehoorzamen. In plaats daarvan geven we hen de vrijheid om te kiezen en te beslissen hoe ze willen reageren op een bepaalde situatie. Dit geeft hen een gevoel van controle over hun omgeving en helpt hen om te leren en te groeien op een manier die natuurlijk voor hen is.

Bij Zarica Horses geloven we dat deze benadering niet alleen beter is voor onze paarden, maar ook voor onze cliënten. Door te werken met paarden die zich op hun gemak voelen en zelfverzekerd zijn, creëren we een omgeving waarin cliënten zich veilig en geborgen voelen. Dit moedigt hen aan om open te staan voor nieuwe ervaringen en om te leren op een manier die voor hen het meest effectief is.

foto

Bij onze orthopedagogische begeleiding met paarden bieden we een unieke combinatie van therapie, coaching en paardrijden. We gebruiken onze paarden als partner om cliënten te ondersteunen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Door middel van ervaringsgerichte en spelenderwijze sessies bieden we cliënten de mogelijkheid om te leren door te doen en te experimenteren.

Of u nu op zoek bent naar ondersteuning bij het omgaan met faalangst, stress, burn-out, of andere uitdagingen, onze orthopedagogische begeleiding met paarden kan u helpen uw doelen te bereiken. Onze sessies zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus en we werken nauw samen met onze cliënten om een programma te ontwikkelen dat speciaal is ontworpen om hun unieke behoeften en doelen te ondersteunen.

We bieden unieke ervaringen die u zullen helpen groeien en werken aan een betere versie van uzelf.

Onze sessies zijn gericht op het ontwikkelen van vaardigheden zoals het stellen van grenzen, het vergroten van assertiviteit, het verbeteren van leiderschap en het verminderen van angst en stress. Wij werken vanuit een oplossingsgerichte aanpak, waarbij de nadruk ligt op het ervaren en reflecteren.

Onze orthopedagogische begeleiding met paarden is geschikt voor een breed scala aan problemen, waaronder concentratieproblemen, autisme, ADHD, faalangst, laag zelfbeeld, burn-out en meer. Het is een effectieve en onvergetelijke manier om aan jezelf te werken en te groeien.

Lisa werkt intuïtief en sensitief en is verantwoordelijk voor het proces, terwijl de inhoud, oplossingen en het toepassen van de oplossingen in jouw handen liggen. Het inzetten van paarden tijdens de sessies heeft reeds meerdere malen bewezen om een meerwaarde te zijn. Het werken met de paarden kan de cliënt helpen om meer inzicht te krijgen in zijn eigen gedrag en emoties en om te leren hoe hij deze op een positieve manier kan veranderen.

Onze sessies zijn aangepast aan de behoeften en doelen van elke individuele cliënt. Het tarief voor een sessie van 60 minuten is 75€. Neem contact op met Zarica Horses om een sessie te boeken en ontdek hoe onze orthopedagogische begeleiding met paarden u kan helpen.

Neem gerust contact op voor meer informatie