Lekker op kamp bij de paarden in een rustige en veilige omgeving.

11,12 & 13 juli 2024


Wat staat er zoal op het programma:

 

  • Spelenderwijs leren paardrijden
  • Werken aan een goede houding en zit
  • Op maat van de deelnemers een stukje theorieles over het verzorgen en rijden van het paard
  • Verbeteren van ontspanning, concentratie en balans door voltige en yoga
  • Spelletjes met de paarden
  • Paarden verzorgen
  • Op wandeling met de paarden
  • Samen veel plezier maken!


Op kamp bij Zarica Horses leer je meer dan paardrijden alleen. Er wordt bijzondere aandacht geschonken aan de persoonlijke ontwikkeling van elke deelnemer. Elke dag is er naast het paardrijden ook plaats voor verschillende groepsdynamische activiteiten. 

Fun en plezier


Kinderen leren veel, maar bovenal maken ze plezier. Onze focus ligt niet op het technisch leren rijden, maar op het samen plezier maken met de paarden. We vinden het ook belangrijk dat de paarden plezier hebben in deze samenwerking – en de kinderen vinden weer plezier in het plezier van het paard. Bij Zarica Horses geloven we in een gelijkwaardige samenwerking: hoe kan ik ervoor zorgen dat het leuk is voor het paard, en dat hij leuke dingen wil doen met mij? 

Wat maakt een kamp bij Zarica Horses anders?

Onze paarden


Bij Zarica Horses werken we op een positieve, paardvriendelijke manier. Het welzijn en plezier van de paarden staat voorop. Onze paarden zijn onze vrienden en collega’s, en we zorgen goed voor hen. De paarden die bij Zarica wonen, blijven hier ook. Dit betekent dat uw kind geen risico loopt dat haar lievelingspaard ineens weg is – iets wat op veel andere plaatsen helaas een serieus risico is.

De paarden zijn goed opgeleid en hebben allemaal hun eigen karakter. Allemaal zijn ze echter super betrouwbaar en hebben ze plezier in hun job. Dit maakt de paarden fijn en veilig om mee te werken. Kinderen vinden het fijn dat er goed voor de paarden gezorgd wordt, en onze filosofie geeft hen veiligheid. Het geeft ze de kans om een echte band op te bouwen met de paarden,  de paarden echt te leren kennen en de individuele karakters te leren waarderen.

 

Begeleiding


Onze instructeurs zijn goed opgeleid: één van hen is een ervaren begeleider, de andere twee zijn in opleiding als orthopedagoge. Allen zijn al jaren actief binnen ons bedrijf, en zijn dus zeer ervaren in het begeleiden van kinderen met onze paarden.

Programma


Het programma wordt opgesteld in samenspraak met de tieners. We zorgen ervoor dat ieders wensen aan bod komen.

Praktisch:

11,12 & 13 juli 2024

We starten 11juli om 14u en eindigen 13juli om 16u.

Overnachten gebeurd in kampeerstijl. Sanitair is aanwezig.

Deze kampen zijn all inclusive, alle maaltijden en tussendoortjes worden door ons voorzien.

Prijs: 295€